English - American English - UK English: Ireland English - Canada English - Australian English - South Africa Spanish - Spain Spanish - Argentina Spanish - Puerto Rico Spanish - Mexico French - France French - Belgium Portuguese - Portugal Portuguese - Brazil Russian - Russia Russia - Belarus Czech - Czech Republic Hindi - India Swedish - Sweden German - Germany Finnish - Finland 

TheDatingDisaster.com offers an online discussion forum where users can share their humorous and embarrassing dating stories anonymously with the world. Meet new people, ask for advice from someone of the opposite sex, make a confession or just plain learn "what not to do." In the process you might just find "Mr./Ms. Right." There's no cost to post or reply to someone else's post!
Meistä

Dating Disaster on verkkoyhteisö, jonka avulla sen käyttäjät voivat lähettää niiden humoristinen ja hauska dating tarinoita. Let's face it, joka ei ole ollut "dating katastrofi" he halusivat jakaa. Jaa tarinasi voidaan voit nauraa itsellesi, tai saada neuvoja yhteisön nimettömänä. Myös joskus kuulo koettelemuksia toiset ovat kokeneet aikana päivämäärät, voi tehdä päivä tuntua se ei ollut niin huono, kun kaikki. Sivusto perustuu periaatteeseen yhteisön foorumi ja itseohjautuvuusjärjestelyihin ja itsesääntelyyn. Monet käyttäjät ovat muodostaneet pitkäaikaisia ​​suhteita vuosien liimaus yli oman tarinansa tai antaa neuvoja, jotta muut voivat löytää henkilö heidän unelmansa. Tulossa vuonna 2011, Thedatingdisaster.com aikoo olla läsnä 21 maassa 10 eri kielellä.

Etsimme aktiivisesti vapaaehtoisia toimia sovittelijoina, ihmiset antavat neuvoja, ja tulevaisuudessa asiakkaiden bloggaajia.

Vuonna 2011, toivomme myös, että otetaan Dating Disaster" kilpailujen perustuu kunkin tekstin tähden luokitus. Olemme myös työtä video chat-toiminto, joten on monia syitä pitää tulossa takaisin. Jos sinulla on kysyttävää, haluat tehdä vapaaehtoistyötä tai tarjota mitään apua maltillista foorumeilla, auttaa käännösten tai lahjoittamalla tuotteita vastineeksi mainontaa / kilpailun sponsoroinnin voit vapaasti käyttää sivuston Ota yhteyttä lomakkeella.