English - American English - UK English: Ireland English - Canada English - Australian English - South Africa Spanish - Spain Spanish - Argentina Spanish - Puerto Rico Spanish - Mexico French - France French - Belgium Portuguese - Portugal Portuguese - Brazil Russian - Russia Russia - Belarus Czech - Czech Republic Hindi - India Swedish - Sweden German - Germany Finnish - Finland 

TheDatingDisaster.com tarjoaa netin keskustelupalstan, jossa käyttäjät voivat jakaa humoristinen ja noloa vuodelta tarinoita anonyymisti maailman. Tapaa uusia ihmisiä, kysy neuvoja joku vastakkaista sukupuolta, tehdä tunnustus tai vain oppia "mitä ei saa tehdä." Prosessissa saatat löytää "Mr. / Ms. Right." Ei mitään kustannuksia postitse tai vastata jonkun muun viestiä!
Terms Of Service / Privacy Policy

Voimaantulopäivä: 01.01.2010

Tervetuloa www.thedatingdisaster.com ("sivusto") No Nimet Forum, Inc. ja sen tytäryhtiöt (yhdessä "Ei Nimet foorumi", "me" ja "meitä"). Thedatingdisaster.com tarjoaa palveluja tällä Web-sivustolla (yhdessä "Palvelut") sinulle noudatettava seuraavia käyttöehtoja ("Käyttöehdot").

I. hyväksyminen Käyttöehdot

Lue huolellisesti seuraavat käyttöehdot ennen kuin käytät sivustoa. Avaamalla ja käyttämällä tätä sivustoa tai Palveluihin tai sisältöä sivuille näkyviin, postaa tähän sivustoon, siirtää, streaming, tai jakaa tai muuten saatavilla tai sivuston kautta, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjä vastasi Materiaalit ja näkökannat ( yhteisellä nimellä "Sisältö"), vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksyt noudattamaan näitä käyttöehtoja, jotka muodostavat sopimuksen, joka on tehokas kuin olisit allekirjoittanut sen. Jos jossain vaiheessa et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy tai käytä Web-sivuston tai sen sisällön tai palveluiden.

SINUN tulee olla vähintään 18-vuotias (tai maassa, jossa 18-vuotias EI OLE IKÄ aikuisuuden, ainakin IKÄ aikuisuuden FOR LAINSÄÄDÄNTÖALUEELLASI) nähdäksesi, pääsyn, tai käyttää tätä sivustoa, sisällön ja palveluiden. Jos olet alle 18-vuotias (tai maassa, jossa 18-vuotias EI OLE IKÄ aikuisuuden, alle aikuisuuteen FOR LAINSÄÄDÄNTÖALUEELLASI), sinulla ei ole lupaa tätä verkkosivustoa, sisältöä tai palveluita TAHANSA SYYSTÄ . Pääsyä, käyttö, ja selaus verkkosivustossa olevat sisällöt ja palvelut ovat kaikkien EHDOT tässä pöytäkirjassa ja kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tarkastelemalla, KÄYTÄT TAI Käyttämällä tätä sivustoa, SINUN vakuutat, että olet vähintään 18-vuotiaita (tai maassa, jossa 18-vuotiaille EI IKÄ aikuisuuden, ainakin IKÄ aikuisuuden FOR LAINSÄÄDÄNTÖALUEELLASI) JA SINÄ SITOUDUT näitä ehtoja. Jos olet alle 18-vuotiaita (tai maassa, jossa 18-vuotias EI OLE IKÄ aikuisuuden, alle aikuisuuteen OMAN toimivalta) ET SAA KÄYTTÄÄ, katsella tai käyttää tätä verkkosivustoa, käyttäjän oikeuden käyttää, näkymää tai käyttää Web-sivuston, sisältöä tai palveluita automaattisesti ja välittömästi peruuttaa ja paina tästä käytön lopettaminen tälle verkkosivustolle ja jätä tätä sivustoa. Klikkaa tästä ELLET SITOUDUT näitä ehtoja.

Nämä ehdot voidaan tarkistaa tai päivittää ajoittain tulevaisuudessa. Sen johdosta sinun tulisi tarkistaa nämä käyttöehdot säännöllisesti päivityksiä. Voit määrittää, milloin ehdot uudistettiin viimeksi viittaamalla "Edellinen päivitys" legenda, joka sijaitsee sivun yläreunassa. Mahdolliset muutokset näissä ehdoissa tulevat voimaan, kun lähettämistä ja koskee vain käyttää Web-sivuston, niiden sisältöä tai palvelut jälkeen. Aina kun käytöltä tai selata Web-sivuston sisältö, tai palvelut että käyttäjä hyväksyy kulloinkin voimassa Ehdot.

II. Sallitut käyttäjät verkkosivustosta

Web-sivusto, niiden sisältöä tai Palveluita yksinomaan suunnattu henkilöille, vähintään 18-vuotiaiden (tai maassa, jossa 18 vuotta ei ole ikä aikuisuuteen, ainakin vuotiaana aikuisuuden oman toimivalta). Tämä sivusto saattaa sisältää materiaalin ja sisällön graafista luonto. Jos olet alle 18-vuotiaita (tai maassa, jossa 18 vuotta ei ole ikä aikuisikään, alle aikuisuuden oman toimivalta) Et saa käyttää, katsella tai käyttää tätä sivustoa ja sinun on lähdettävä tämä Web sivusto heti klikkaamalla tästä. Jos olet vähintään 18-vuotias (tai maassa, jossa 18 vuotta ei ole ikä aikuisuuteen, ainakin vuotiaana aikuisuuden oman toimivalta) ja hyväksy ehtoja, sinun on lupa käyttää, katsella, ja pääsyn tähän sivustoon, sisältö tai palvelut. Mikäli et hyväksy näitä sitoutumaan näihin tai eivät halua nähdä tai altistua graafista aineistoa tai loukkaantuvat graafinen materiaali, sinun ei pitäisi ja ei saa käyttää, katsella ja käyttää tätä sivustoa, sisältöä tai Palvelut ja hänen on välittömästi lopeta käyttämääsi verkkosivustoon klikkaamalla tästä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että tällainen katselu ja lukeminen ei riko lakeja tai standardien asettamat kaupunkisi, kaupunki, osavaltio tai maa.

Emme ole vastuussa mistään sisällöstä, viestintä, tai muu käyttö tai pääsy Web-sivuston sisällön tai palvelujen käytön tämän Web-sivuston rikkoo näitä Käyttöehtoja.

TheDatingDisaster.com ja Web-sivusto ei tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiaille. Jos olet alle 13-vuotias, et saa käyttää Web-sivuston ja on poistuttava välittömästi. Jos olet alle 13-vuotias, et saa antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja Web-sivustoon. Jos annat tietoja TheDatingDisaster.com kautta verkkosivustosta tai muun osan Web-sivuston sisältö tai palvelut edustamiensa TheDatingDisaster.com että olet 13-vuotiaita tai vanhempia. Tämä ei muuta edellä velvollisuus olla vähintään 18-vuotias (tai maassa, jossa 18 vuotta ei ole ikä aikuisuuteen, ainakin vuotiaana aikuisuuden oman toimivalta) käyttää sivustoa.

III. sallitun käytön Web-sivuston

Sisältö (muut kuin kilpailutyöt, jotka ohjaavat 3 kappaleen VIII (d)), Web-sivustoon ja palvelut ovat ainoastaan ​​ja yksinomaan omaisuutta TheDatingDisaster.com ja / tai sen edustajilla. Sitoudut olemaan jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, kopioida, muokata, kopioida, muuttaa, jakaa, luoda johdannaisia ​​töitä, myydä, jälleenmyydä, välittää, siirtää, esittää, lisensoida, siirtää tai julkaista tai hyödyntää kaupalliseen tarkoitusta, mitään osaa tämän Web-sivuston sisältöä tai palveluita muutoin kuin nimenomaisesti valtuuttama TheDatingDisaster.com kirjallisesti, mukaan lukien rajoituksetta lähettää tai välittää minkäänlaista mainonta, sponsorointi, tai kampanjoista, tai Palvelun kautta, sivuston tai sisällön . Käytä Web-sivuston tai sisältöä tai palveluita millään tavalla ole nimenomaisesti sallittu näissä ehdoissa on kielletty, ja voi olla riitautettavissa Yhdysvaltain tai kansainvälisen oikeuden. Et sitoutuu olemaan käyttämättä sivustoa, sisällön ja palveluiden kautta tahansa teknologiaa tai muita keinoja kuin julkisen sivuissa sivustolla annetaan itse tai muu nimenomaisesti sallituilla tavoilla TheDatingDisaster.com voi nimetä. Suostut olemaan käyttämättä tai avata minkä tahansa automaattista järjestelmää, mukaan lukien rajoituksetta "robotit", "hämähäkit", "RSS lukijat" tai muu "offline lukijat," joka käyttää sivuston, niiden sisältöä tai palvelun. TheDatingDisaster.com pidättää oikeuden poistaa tai keskeyttää pääsyn verkkosivustolle, sisältö tai palvelut ilman ennakkoilmoitusta.

Et saa kopioida, julkaista, esittää, muuttaa, muuttaa, jakaa, esittää, jäljentää, kopioida, myydä, jälleenmyydä, hyväksi, tai luoda johdannaisia ​​töitä mistä tahansa Web-sivuston tai sisältöä tai palveluita, ellei nimenomaisesti valtuuttama TheDatingDisaster.com kirjallisesti tai niitä ole nimenomaisesti mainittu tässä. Hyväksyt, että et poista, piilota tai muuttaa mitään tunnustuksia, hyvityksiä tai oikeushenkilö, immateriaalioikeus tai omistusoikeutta koskevia ilmoituksia, ja merkkejä tai logoja sisältämät Web-sivuston tai sisällön tai palveluiden. Sitoudut olemaan kerää tai sadon mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, Palvelusta, eikä käyttää viestintäjärjestelmiä palvelun tarjoamien (esim. kommentit) mihinkään kaupalliseen kaupittelua tarkoituksiin. Sitoudut olemaan vetoamiseen kaupallisiin tarkoituksiin, mitään Palvelun käyttäjille tai verkkosivustosta. Käyttäessäsi Web-sivuston sisällön tai palvelun, sinun tulee noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja, asetuksia, sääntöjä, asetuksia, ja toimitukset.

Ymmärrät, että käyttämällä Palvelua voit altistua Content useista eri lähteistä, ja että TheDatingDisaster.com ei vastaa tarkkuutta, hyödyllisyydestä, turvallisuudesta tai immateriaalioikeuksia tai liittyvät tällaiseen sisältöön. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että saatat altistua sisältöä, joka on epätarkkaa, loukkaavaa, siveetöntä, vastenmielistä, seksuaalista, tai joka voi sisältää alastomuutta, ja suostut luopumaan, ja täten tehdä luopua, mitään oikeudellista tai tasapuolinen oikeudet tai korvaukset sinua on tai voi olla vastaan ​​TheDatingDisaster.com suhteessa niihin.

Erityisehdot voivat koskea joitakin tuotteita tai palveluita verkkosivustosta, tai mihin tahansa arpajaisiin, kilpailuihin tai tarjouksia, jotka voidaan tarjota Web-sivuston. Tällaiset erityisehdot (joihin voi kuulua virallisia sääntöjä ja eräpäivät) voidaan julkaista yhteydessä sovellettavan tuote, palvelu, arvontoihin, kilpailuihin, edistäminen, ominaisuus tai toimintaa. Osallistumalla kuten arvontoihin ja kilpailuihin tai osallistuvat näihin myynninedistämiskampanjat tulevat sovellettaviksi näillä ehdoilla tai sääntöjä. Kehotamme sinua lukemaan sovellettavat ehdot tai sääntöjä, jotka on linkitetty tiettyyn toimintoon, ja tutustu Privacy Policy joka lisäksi näitä ehtoja, hallitsee kaikki tiedot annat yhteydessä kuten arpajaisiin, kilpailuihin ja tarjouksia. Tällaiset erityisehdot tai sääntöjä näiden lisäksi tilaa, ja ristiriitatilanteessa, näiden ehtojen on ohittavat nämä ehdot.

IV. Yksityisyyden suoja

Lue Privacy Policy alareunassa tällä sivulla. Käyttämällä tai vierailevat tämän sivuston tai sisällön tai palveluiden osoitat sopimuksen tietosuojakäytännön. Jos et ole samaa mieltä Privacy Policy alareunassa tämän sivun, sinulla ei ole oikeutta käyttää Web-sivuston. Käyttöehdot Yksityisyyden suoja on sisällytetty tähän asiakirjaan tämä viittaus.

V. tilin salasana ja turvallisuus

Te Web-sivusto saattaa sisältää ominaisuuksia, jotka edellyttävät rekisteröitymistä (esim. kun rekisteröidyt tilille tai kilpailu). Sitoudut antamaan tarkat, ajantasaiset ja täydelliset tiedot itsestäsi. Jos käyttäjä antaa tietoja, jotka ovat epätarkkoja, vanhentuneita tai epätäydellisiä, tai TheDatingDisaster.com on perusteltua syytä epäillä, että nämä tiedot ovat epätarkkoja, vanhentuneita tai epätäydellisiä, TheDatingDisaster.com voi poistaa tai de-rekisteröityäksesi tästä Web-sivustosta tai kilpailun , oman harkintansa. TheDatingDisaster.com pidättää oikeuden ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin sellaista henkilöä vastaan, tai yhteisö, joka on tahallisesti antanut vääriä tai harhaanjohtavia tietoja päästä osia Web-sivuston, joka muutoin olisi estetty.

Tuolloin rekisteröidyt verkossa tilin käyttöoikeus, voit joutua valitsemaan käyttäjätunnus ja salasana, jota käytetään yhdessä tilisi. Olet vastuussa luottamuksellisuuden säilyttämisestä salasanan, jos sellainen on, ja ovat täysin vastuussa kaikista käyttötavoista salasanan ja liiketoimiin tilisi, joko sinä tai muut. Käyttäjä sitoutuu (a) kirjautua ulos tililtäsi lopussa kunkin istunnon, (b) pitämään salasanansa luottamuksellisina eikä jakaa sitä kenenkään muun, ja (c) ilmoittamaan välittömästi TheDatingDisaster.com luvattomasta käytöstä salasanansa tai huomioon tai muusta turvallisuuden. TheDatingDisaster.com on oikeutettu toimimaan saatujen ohjeiden hyödyntämällä salasana, ja ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat noudattamatta jättämisestä tässä jaksossa. Suostut olemaan kiertämättä, poistaa tai muuten häiritä turvallisuuteen liittyviä Palvelun ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka estävät tai rajoittavat käyttö tai kopiointi sisältöä tai valvoa rajoituksia Palvelun käyttöä tai niiden sisältämien.

VI. Omistusoikeudet

Ymmärrät ja hyväksyt, että välillä TheDatingDisaster.com ja te, kaikki oikeudet, ja kiinnostus sekä verkkosivustosta, sisällön ja palvelujen mukaan lukien rajoituksetta kaikki patentit, tekijänoikeudet, tavaramerkit, liikesalaisuudet, keksinnöt, osaaminen , ja kaikki muut immateriaalioikeudet omistaa yksinomaan TheDatingDisaster.com tai sen lisenssinhaltijoiden, ovat päteviä ja täytäntöönpanokelpoisia, ja ne on suojattu Yhdysvaltain tekijänoikeuslakien ja muiden soveltuvien lakien. Kaikki yritykset käyttää, levittää, purkaa, tai uudistamisen tiedot, koodi, videoita, teksti-tai visuaaliset materiaalit, grafiikka tai moduulien sisältämät Web-sivuston muuhun tarkoitukseen on kielletty. TheDatingDisaster.com ja sen lisenssinantajat pidättävät kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä ja sivuston, palvelun tai sisällön.

Copyright: Koska sinun ja TheDatingDisaster.com, sinä hyväksyt, että kaikki sisältö ja palvelut sisällytetään Web- sivuston, kuten teksti, grafiikka, logot, kuvakkeet, videoita, kuvia, media, data, ääni-, kuva-, animaatio-ohjelmistot ja muita tietoja ja materiaaleja, on tekijänoikeus ja omaisuutta TheDatingDisaster.com tai sen alihankkijoiden ja suojattu Yhdysvaltain ja kansainväliset tekijänoikeuslait. Lupa myönnetään sähköisesti kopioida ja tulostaa paperiversion osia verkkosivuston ylläpitäjä tai sisällöntuottaja ainoana tarkoituksenaan käyttää Web-sivuston kuin henkilökohtainen sisäinen resurssi tai muuten se on tarkoitettu, jos kaikki paperiversioita sisältää kaikki tekijänoikeudet ja tavaramerkit, ja muiden soveltuvien tekijänoikeuslakien ja omistusoikeutta merkit ja ilmoitukset. Kaikki muu käyttö, mukaan lukien jäljentäminen, muuttaminen, jakelu, siirto, uudelleen julkaiseminen, näyttäminen tai, että sivusto, sisältö tai palvelut ovat ehdottomasti kielletty.

Tavaramerkit: tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, logoja, iskulauseita, tuotenimet ja tuotteiden ulkomuoto käyttää Web- sivuston omaisuuttamme TheDatingDisaster.com tai sen lisenssinhaltijoiden. Edellä mainittua rajoittamatta, "TheDatingDisaster.com" on tavaramerkki TheDatingDisaster.com. Luvaton käyttö tavaramerkki TheDatingDisaster.com voidaan rikkoo liittovaltion tai valtion tavaramerkkilainsäädäntö. Kolmannelle osapuolelle ja tavaramerkkejä viitataan verkkosivustosta eivät muodosta tai merkitse vakuutettu, sallimiseen tai suosituksesta TheDatingDisaster.com, tai TheDatingDisaster.com joita kolmannet osapuolet.

VII. Sinun korvaus TheDatingDisaster.com

Käyttäjä sitoutuu korvaamaan, puolustamaan ja pitämään TheDatingDisaster.com, SEN JOHTAJAT, työntekijöitä, edustajia, edustajia, tytäryhtiöitä, LISENSSINANTAJAT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, palveluntarjoajien ja OTHERS toimii yhdessä IT, syyttömänä kaikissa menetyksiä, velvoitteita, VÄITTEET, VAHINGOT, velvoitteita, vaatimuksia, kustannuksia tai velat ja KULUT lukien rajoituksetta kohtuulliset asianajokulut, joita olet tehnyt meille tai käyttäjän nimissä tai mahdollisen kolmannen osapuoli voi JOHTUVAT () yhteys, lähettämistä, tai sitä koskevan TAI KÄYTTÖ kotisivujen kautta tai sisältöä tai palveluita, tai alistumisesta, (B) SINUN rikkoo näitä Käyttöehtoja, voimassa olevia lakeja, tai oikeuksia TheDatingDisaster.com TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN, MUKAAN LUKIEN tekijänoikeus, omaisuuden tai yksityisyyden OIKEA; tai (c) vaatimukset, joiden mukaan EHDOTTAMINEN aiheuttanut vahinkoa kolmannelle osapuolelle.

VIII. Käyttäjien luoma sisältö

Viestintä Palvelut: sivuilla voi olla alueita voit jättää kommentteja tai palautetta, chat-alueet, foorumit, blogit, ilmoitustaulu palveluja, arpajaisiin, kilpailuihin, peleihin, yhteisöt, kalentereita ja / tai muita viesti-tai viestinnän tilat on suunniteltu voit ym. kommunikoida TheDatingDisaster.com ja muiden käyttäjien Web-sivuston (yhdessä "Viestintäpalvelut"). Mielipiteet viestintäpalvelut heijastavat yksinomaan lausunnon (t) osallistujien eivätkä ne välttämättä kerro lausunnon (t) TheDatingDisaster.com. Asiakas hyväksyy, että esityksiä Verkkosivuilla voi olla tai tulla muiden saataville. Suostut vain postitse, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja aineksia, jotka ovat näiden ehtojen mukaisesti ja jotka liittyvät erityisesti viestintäpalvelu.

b) Kielletyt toimet: Hyväksytte, että seuraavat toimenpiteet on kielletty ja olennaisesti rikkoo näitä ehtoja. Tämä luettelo ei ole tarkoitus olla tyhjentävä, ja TheDatingDisaster.com pidättää itsellään oikeuden määrittää, millaiset käyttäytymissäännöt se pitää epäasiallisena käyttää Web-sivuston. Kun kyseessä on sopimatonta käytöstä, TheDatingDisaster.com tai sen nimeämälle voi toteuttaa toimenpiteet, jotka se määrittelee oman harkintansa mukaan.

Esimerkiksi, eikä rajoituksia, hyväksyt, että kun käytät Web-sivuston, sisältö, palvelut tai viestintäpalvelu, et:

1.Käyttö Web-sivuston sisällön ja palveluiden mihinkään tarkoitukseen tai ryhtyä toimiin rikkoo paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja, asetuksia, määräyksiä tai sääntöjä.

2.Violate mitään käytännesääntöjä tai muita ohjeita, joita voidaan soveltaa mitään erityistä viestintäpalvelu.

3.Take tahansa toimenpiteisiin, jotka aiheuttavat kohtuuttoman tai suhteettoman suuren kuormituksen Web-sivuston infrastruktuuria tai muuten tavalla, joka saattaa vaikuttaa haitallisesti suorituskykyä verkkosivustosta tai rajoittamaan tai estä muita käyttäjiä käyttämästä ja nauttia viestintäpalvelujen tai Web-sivusto .

4.Use verkkosivustossa luvaton kehystys tai linkitys tai tulotie automaattisilla laitteilla, botit, agentit, kaavinta, skriptejä, älykäs haku tai vastaavaa kulkutiet sisällön tai palveluiden.

5.Aggregate, kopioida, monistaa, julkaista, tai asettaa saataville mitään sisältöä tai palveluita, tai muuta materiaalia tai tietoa saatavissa Web-sivuston ulkopuolisille kolmansille osapuolille verkkosivustosta millään tavalla tai muuta materiaalia tai tietoa saatavissa Web sivusto.

6.Defame, kiusaaja, väärinkäytöstä, ahdistele, vaani, halventaa, uhata tai syrjiä toisia tai muuten rikkoo oikeuksia (kuten oikeutta yksityisyyteen ja julkisuuteen) tai paljastaa toisen käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja kuten vihaan.

7.Publish, lähetä, lataa, jakele tai välitä mitään sopimatonta, rienaavaa, herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, siveetöntä, seksuaalista, pornografista, alaston, tai laitonta aihetta, nimeä, materiaalia, sisältöä, video, kuva, ääni, kuvatekstin tai tietoa esim. eläinrääkkäystä, huumeiden tai päihteiden, onnettomuuksista, ruumiit ja vastaavat esineet. Palvelumme ja sivusto ei ole säädetty pornografiaa tai seksiin liittyvää sisältöä. Kertoa, että teemme läheistä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten ja kerromme lasten hyväksikäyttöä. Sinulla ei ole lupa tarjota materiaalia joka sisältää graafisen tai aiheetonta väkivaltaa (itsesi tai muut) tai näyttää itse tai joku muu loukkaa itsensä, hyökkäsi, tai nöyryytetyksi.

8.Upload tai ladata tiedostoja jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta materiaalia suojattu immateriaalioikeuksia lakien tai muiden lakien, ellet itse omista tai hallitse oikeuksia, nimikkeitä tai etuja niihin tai on saanut kaikki tarvittavat luvat tai oikeudet.

9.Upload tai siirtää tiedostoja jotka sisältävät viruksia, vioittuneita tiedostoja tai muita vastaavanlaisia ​​ohjelmistoja tai ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa jonkun muun tietokonetta.

10.Use sivustoa tehdä käytettävissä ei-toivottujen mainosten tai mainosmateriaalin, roskapostin, pyramidihuijauksia, ketjukirjeitä tai muun vastaavan luvatonta mainontaa tai kehotus tai käyttäytymistä tai eteenpäin tutkimuksiin.

11.Harvest tai muulla tavoin kerää tietoja muista käyttäjistä, kuten sähköpostiosoitteita, ilman heidän suostumustaan.

12.Download tahansa tiedoston tai materiaalia, joka toisen käyttäjän viestintäpalvelua tiedät, tai hänen pitäisi kohtuudella tietää, ei voi laillisesti levittää kyseisellä tavalla.

13.Falsify tai poista mitään tekijätietoja, oikeudellisia tai muita ilmoituksia tai merkintöjä yksinoikeudesta tai merkintää alkuperä tai lähde.

14.Restrict tai estä muita käyttäjiä käyttämästä ja nauttia viestintäpalvelut.

15.Engage tahansa muita toimia, että tuomio TheDatingDisaster.com, altistaa sen tai minkään kolmannen osapuolen mahdollinen vastuu tai haittaa tahansa.

Jos käytät, katsella, tai tätä verkkosivustoa vastaisesti näitä ehtoja, tai jos sinulla on toistuvasti rikkonut näitä ehtoja tai kolmannen osapuolen tekijänoikeutta, pidätämme oikeuden lopettaa luvat tai oikeudet sinulle anneta TheDatingDisaster.com ja me varata Kaikki tämän sopimuksen mukaisia ​​oikeuksia, on lain ja omaan pääomaan.

c) Käyttäjä Materiaalit: Mikä tahansa ja kaikki sisältö, kommentit, näkemykset, tiedot, data, teksti, video, kuva, kuvatekstit, musiikkia, ääntä, kuvia, valokuvia, ohjelmistoja, koodia, audio, ääni, musiikki, audiovisuaalinen yhdistelmiä, vuorovaikutteiset ominaisuudet , palaute, dokumentointi, valokuvia, keskusteluja, uutisia, artikkeleita, viestejä, lähetetyt viestit, luettelot ja muut materiaalit, katsellaan, mihin päästään, näytetään, lähetetty, lähettää, streaming, tai jakaa tai muuten käytettäväksi sivuston kautta, Palvelut tai Viestintäpalvelut käyttäjien tai muiden kolmansien osapuolten ("User Materiaalit") ovat tiukasti kuin henkilön, josta kyseinen käyttäjä ainekset ovat peräisin, kuka on yksin vastuussa sen sisällöstä. Käyttö tai riippuvuus Käyttäjä Materiaalit on täysin omalla vastuullasi ja TheDatingDisaster.com nimenomaisesti sanoutuu irti kaikesta vastuusta liittyen Käyttäjän materiaalit. TheDatingDisaster.com ei vahvista, monitorin tai tue mitään käyttäjien minkä tahansa käyttäjän tai muiden lisenssinantajan, tai mitään lausuntoa, suositusta tai neuvoa niissä esitettyihin eikä taata niiden luotettavuutta. Missään tapauksessa TheDatingDisaster.com tai sen toimittajat tai edustajien vastuussa millään tavalla mistään Käyttäjän materiaalit.

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että TheDatingDisaster.com voidaan tai ei esiseuloa tai valvo Käyttäjän materiaaleja, mutta että se ja sen valtuuttamilla on oikeus (muttei velvollisuutta) oman harkintansa mukaan pre-näyttö, monitori, kieltäytyä, poistaa siirtää, poistaa, keskeyttää, lohko ja / tai rajoittaa pääsyä sivuston ja Sisällön tai Käyttäjän Materiaalit, jotka ovat saatavilla internet-sivujen välityksellä. Ymmärrät, että käyttämällä Web-sivuston, voit saada käyttäjien materiaaleja, mitä pidätte loukkaavaa tai paheksuttavaa tai jotka voivat sisältää alastomuutta tai aikuinen suunnattua tai seksuaalista materiaalia. Jotkut sisältöä Tällä sivustolla voi loukata sinua. Jos olet sitä mieltä, että sisältö rikkoo näitä ehtoja, sitten "tag" tai "Flag" video olet katsomassa toimittamaan sen uudelleen meille. Käyttäjä suostuu arvioimaan ja kantamaan kaikki riskit, käyttö tai altistuminen kaikille käyttäjille Materials muiden lähettämiä.

Rajoittamatta edellä mainittua, TheDatingDisaster.com ja sen valtuuttamilla on oikeus tilapäisesti tai pysyvästi poistaa, poistaa, estää, keskeyttää tai rajoittaa tilisi tai pääsyn verkkosivustolle tai mitään sisältöä tai Käyttäjän verkkosivuston materiaali, joka rikkoo näitä ehtoja tai ovat muuten paheksuttavaa, säädytöntä, pornografista tai loukkaavaa in TheDatingDisaster.com oman harkintansa mukaan, mukaan lukien rajoituksetta poistamalla tai korvaamalla toisin sanoen foul tai epäasiallista kieltä. Suostut TheDatingDisaster.com ei ole vastuussa tällaisista poisto, poiston esto, keskeyttämisestä tai rajoittamisesta tai toteutetuista toimista tämän jakson nojalla.

Lisäksi käyttäjä hyväksyy, että et käytä tätä Web-sivuston tai Sisällön tai palveluista taikka sivuston kautta. Emme ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista Käyttäjän Materials tai hyperlinkkejä upotettu siihen tai mihinkään saatujen tulosten käyttää tällaisia ​​tietoja. Missään tapauksessa TheDatingDisaster.com tai sen toimittajat tai asiamiesten vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, jonka sinun tukeutuessaan Käyttäjä materiaalit.

Paitsi jos nimenomaan toisin tekijänoikeuslakien mukaisia ​​tai muutoin nimenomaisesti mainittu tässä, et kopioi, jakaa, lähettää edelleen, julkaista tai hyödyntää kaupallisesti ladata sisältöä ilman nimenomaista lupaa TheDatingDisaster.com ja tekijänoikeuden haltijalta. Asiakas ei saa myydä, vuokrata tai vuokrata pääsy tai käyttö Web-sivuston tai sen palveluja. Et saa käyttää tätä sivustoa tai mitään sisältöä tai palveluita milloin tahansa mihin tahansa tarkoitukseen, joka on laitonta tai kiellettyä näiden ehtojen ja muiden olosuhteiden ja ilmoitukset verkkosivustosta ja on noudatettava kaikkia soveltuvia paikallisia, osavaltion, liittovaltion, kansalliset tai kansainvälisiä lakeja, sääntöjä, asetuksia, toimitukset, asetukset, lait, koodit, määräys-, sääntö-tai sopimusten miltään hallitukselta tai valvontaelin tahansa lainkäyttöalueen oikeusistuimissa. Käyttäjä ei saa käyttää Web-sivuston millään tavalla, joka voi vahingoittaa, estää, haitata tai häiritä muiden käyttäjien käyttää Web-sivuston tai palveluja tai sisältöä. Et saa yrittää käyttää luvattomasti Web-sivuston kautta hakkerointia tai muita luvattomia keinoja. Et saa yrittää hankkia tai saada mitään sisältöä tai palveluja millään tavalla ole tarkoituksella saatavilla sinulle sivuston kautta.

d) Huomautuksia: Olet yksin vastuussa Käyttäjän Materiaalit että lähetät, Näytä, jaa, stream,, lähettää sähköpostilla tai muulla tavalla saataville internet-sivujen välityksellä tai palveluiden ("Submission"). Kaikki näkökannat ovat sovelletaan näitä sopimusehtoja ja Sitoudut ettei lähetä mitään materiaalia joka rikkoo näitä ehtoja. Ymmärrät, että TheDatingDisaster.com eivät takaa luottamuksellisuuden osalta kaikista esityksistä annat. TheDatingDisaster.com ei ole velvoitetta lähettää tai käyttää mitään materiaalia ja voi poistaa, poistaa, estää, keskeyttää, lopettaa tai rajoittaa niille pääsyä mitään materiaalia milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että TheDatingDisaster.com on oikeus poistaa, poistaa, estää, keskeyttää, lopettaa tai rajoittaa Submission tai tilin tai pääsyn verkkosivustolle, niiden sisältöä tai palvelut pysyvästi tai väliaikaisesti ilman ennakkoilmoitusta, jos TheDatingDisaster.com katsoo, että sinulla on ollut, tai sinulla on todettu että muut käyttäjät (joko kerran tai toistuvasti), sopimattomia, säädytöntä, tai seksiin oman Submission tai jos käyttämääsi verkkosivustoon, palvelujen tai sisältö rikkoo näitä ehtoja . Selvyyden vuoksi todetaan, jos esittäminen on "ohitetaan", "merkitty", "raportoi" tai "tagged" muiden käyttäjien joko kerran tai toistuvasti edellä mainituista syistä, niin varaamme oikeuden suorittaa edellä toimet. Suostut TheDatingDisaster.com ei ole vastuussa tällaisista poisto, poiston sekä suojaaminen, keskeyttämistä, päättymistä tai rajoittamista tai toteutetuista toimista tämän jakson nojalla. Rikkomukset Käyttöehdot saattaa johtaa varoitukseen tai tilisi sulkemiseen. Jos rikkoo näitä ehtoja pidätämme oikeuden väliaikaisesti tai pysyvästi lopettaa tilisi tai lopettaa tai estää pääsysi verkkosivusto, sisältö tai palvelut.

Tekemällä Submission, takaat, että väite on totta, oman alkuperäisen teoksen, eikä loukkaa kenenkään muun henkilön tai yhteisön oikeuksien, ja että sinä tai joku muu henkilö mainittu tai näkyvät Toimituksen vapauttaa kaikista vaatimuksista koskevat TheDatingDisaster.com n tai sen valtuuttamilla "käyttöä, lähettämistä, kopiointi, muuttaminen, siirto tai jakelu Submission tai mitään sen osaa. Takaat että omistat kaikki oikeudet ja edut, myös tekijänoikeudet, teidän Submission, ja pidä kaikki tarvittavat lisenssit tai tehdyn levittämisen sisällön toimittaminen ja suostumukset ja oikeudet käyttää, lähettää, kopioida, muokata, jakaa, stream, tai lähettää viestistäsi. Sinä myönnät olevasi yksin vastuussa sinulle oman toimittaminen ja seurausten esittämistä ja streaming, siirtää, esittää ja julkaisemalla esittäminen Palvelussa. Sinun täytyy arvioida ja kantamaan kaikki riskit kanssa julkistamista mitään materiaalia.

Tekemällä Submission myönnät TheDatingDisaster.com ja sen lisenssinhaltijoiden, valtuutettuja ja tahot peruuttamattoman, luovuttamattoman, siirrettävän, täysin alilisensoitavan (läpi useita tasoja alilisenssinhaltijoille), ikuisen, maailmanlaajuisen, maksuttoman, täysin maksettu ei- yksinomaisen oikeuden ja lisenssin, oman harkintansa, käyttää, jakaa, stream, jäljentää, lähettää, muokata, kopioida, yhdistää, sovittaa, julkaista, kääntäminen, vuokrata, myydä, jälleenmyydä, suorittaa tai näyttö (julkisesti tai muuten) saataville verkossa tai sähköisesti välittää ja suorittaa, ja luoda johdannaisteoksia Toimituksen (kokonaan tai osittain) sekä nimesi tai sen osan ja kaupunki / kaupungin / maan asutusta, vuonna TheDatingDisaster.com n harkinnan mukaan verkkosivustossa tai muualla, ja käyttää, kopioida, muokata, jakaa tai liittää kaikki tai osa Submission muihin mainonta, myynninedistäminen, tutkimus-, analyysi-tai muita materiaaleja missä tahansa muodossa tai keskipitkällä tai kanavalla jo tunnetulla tai kehitetään myöhemmin. Te luovutte oikeudesta tarkastaa tällaiseen käyttöön ja kaikki väitteet perustuvat otsikko, yksityisyyttä, luottamuksellisuutta, julkisuutta, kunnianloukkaus, kavallus, immateriaalioikeus tai vastaavista vaateista, vahingoista, jotka aiheutuvat viestistäsi. Voit myös myöntää täten jokaiselle käyttäjälle sivuston, sisällön ja palvelujen ei-yksinomaisen oikeuden tarkastella, käyttää ja käyttää Submission internetsivuston välityksellä salliman kautta toimivuus Palvelun ja näiden Ehtojen mukaisesti.

IX. Ilmoitus ja menettelyjä Tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien loukkaamisen

TheDatingDisaster.com voi sopivissa olosuhteissa ja oman harkintansa, poistaa käytöstä ja / tai lopettaa käyttämällä verkkosivua, niiden sisältöä tai palvelujen käytön, jotka rikkovat muiden immateriaalioikeuksia. Jos uskot, että työsi on kopioitu tavalla, joka muodostaa tekijänoikeusrikkomuksesta tai Immateriaalioikeudet ovat muutoin rikkonut, ilmoittakaa TheDatingDisaster.com n tekijänoikeusagentillemme ilmoituksen, joka sisältää seuraavat tiedot:

1.an elektroninen tai fyysinen allekirjoitus henkilöltä valtuudet toimia puolesta omistaja tekijänoikeuden tai muiden immateriaalioikeuksien etua;

2.a kuvaus tekijänoikeuksilla suojatusta teoksesta tai muita immateriaalioikeuksia, jota on mielestäsi loukattu;

3.a kuvaus, jossa materiaali mielestäsi loukkaa sijaitsee Web-sivuston (antamalla URL (t) elin sähköposti on paras tapa auttaa TheDatingDisaster.com paikantaa sisältöä nopeasti);

4.your nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;

5.a selvitys siitä, että sinulla on hyvä syy uskoa, että kiistetty käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, hänen edustajansa tai lain;

6.a lausunto siitä, nojalla rangaistuksen uhalla, että edellä tietosi Ilmoitus on paikkansa ja että sinä olet tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistaja tai valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien tai immateriaalioikeuksien omistajan puolesta.

Jos hyvässä uskossa, että ilmoitus tekijänoikeuksien rikkominen on väärin arkistoinut TheDatingDisaster.com sinua vastaan, DMCA avulla voit lähettää TheDatingDisaster.com vasta-ilmoitusta.

Ilmoitukset ja vasta-ilmoitukset on täytettävä kulloinkin voimassa lakisääteinen asettamien DMCA, ks http://www.loc.gov/copyright/ lisätietoja. Ilmoitukset tekijänoikeuksiin tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamisen ja vasta-ilmoitukset tulee lähettää TheDatingDisaster.com tekijänoikeusagentin agentti, joka voidaan saavuttaa seuraavilla tavoilla:

Sähköposti: contact@thedatingdisaster.com

Varmista, että tiedät, onko sisältö että olet nähnyt TheDatingDisaster.com loukkaa tekijänoikeuksiasi. Jos et ole varma mitä oikeuksia, tai onko hänen tekijänoikeuksiaan on rikottu, kannattaa tarkistaa oikeudellinen neuvonantaja ensin. Ole tietoinen siitä, että voi olla haitallisia oikeudellisia seuraamuksia maassasi, jos teet vääriä tai vilpillisessä mielessä väite tekijänoikeusrikkomuksesta käyttämällä tätä prosessia.

Huomaa myös, että tiedot tämän juridisen ilmoituksen voi toimittaa henkilölle edellyttäen loukkaavan sisällön.

X. Linkit

Linkkejä muille sivustoille ja hakutulokset: Web-sivusto saattaa sisältää linkkejä ylläpitämille sivustoille muille osapuolille. WWW-sivusto tarjoaa nämä linkit muille verkkosivustoille avuksi, ja hän käyttää näitä sivustoja on omalla vastuullasi. Kyseiset sivustot eivät ole valvonnassa TheDatingDisaster.com joka ei ole vastuussa sisällöstä saatavilla kolmannen osapuolen sivustoihin. Tällaiset linkit eivät tarkoita hyväksyntää tietoa tai aineistoa millään muulla sivustolla ja TheDatingDisaster.com irtisanoutuu kaikesta vastuusta osalta pääsyäsi, käyttö tai suorituksiin kuten linkitettyjä sivustoja. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että TheDatingDisaster.com ei vastaa tai ole suoraan tai välillisesti, vahingosta, menetyksestä tai muu vaatimus aiheuttanut tai väitetty johtuvan tai yhteydessä, pääsy, käyttö tai riippuvuus sivuston tai sisällöstä tai palveluista taikka minkä tahansa muun sivuston tai resurssin.

Linkit Web-sivusto: Voit linkin toiseen sivustoon Web-sivustoon edellyttää seuraavien yhdistää politiikka: (i) Linkin ulkoasu, sijoitus ja muut ominaisuudet mikään linkki ei välttämättä vaikuta haitallisesti tai laimentaa maine TheDatingDisaster.com tai Web-sivuston, (ii) ulkoasu, ja muut ominaisuudet linkkiä ei voi luoda virheellistä vaikutelmaa, että sivustosi, liike, järjestö tai yhteisö sponsoroi hyväksymässä, sidoksissa tai liittyy TheDatingDisaster.com tai Web-sivuston, (iii) kun valitaan käyttäjä, linkki on näytettävä Web-sivuston koko näytön eikä sisällä "frame" on yhdistää verkkosivuilla, ja (iv) TheDatingDisaster.com pidättää oikeuden peruuttaa suostumuksensa linkkiin milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan.

XI. Muutokset Web-sivuston

TheDatingDisaster.com varaa oikeuden milloin tahansa ja ajoittain muuttaa, keskeyttää, Block, lopettaa tai keskeyttää väliaikaisesti tai pysyvästi, Web-sivuston sisällön tai palveluiden tai niiden osan kanssa tai ilman ennakkoilmoitusta. Hyväksyt, että TheDatingDisaster.com ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle muutoksista, keskeytyksistä, esto, irtisanominen tai lopettamisesta Web-sivuston sisällön tai Palvelut.

XII. Jousitus ja irtisanoutumisoikeudestaan

TheDatingDisaster.com pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan välittömästi ja ilman ennakkoilmoitusta, keskeyttää tai lopettaa käyttäjän pääsyn Web-sivuston, sisällön tai palvelun tai sen osan mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta sinä olet rikkonut näitä ehtoja . Hyväksyt, että TheDatingDisaster.com ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään tällainen keskeyttäminen tai lopettaminen.

XIII. Vastuuvapauslauseke

VERKKOSIVUSTON ja sisällön TIEDOT, palveluita, tuotteita, arpajaisiin, kilpailuihin, piirustuksia tai muu toiminta OFFERED, sisältyvää tai mainostetaan SIVUSTON, mukaan lukien rajoituksetta teksti, videoita, kuvia ja linkkejä, TOIMITETAAN "SELLAISENAAN "JA" SAATAVUUDEN "ILMAN MITÄÄN TAKUITA, nimenomaisesti tai epäsuorasti. ELLEI LAIN SALLIMISSA, TheDatingDisaster.com JA SEN haltijat, toimittajat ja sen lähipiirin IRTI KAIKISTA Vakuutukset, TAKUITA, KOSKIEN sivustolla ja SISÄLTÖÖN, palveluja, tuotteita ja materiaaleja saatavana tai verkkosivujemme kautta MUTTA EI AINOASTAAN TAKUUT TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, OSASTO, LOUKKAAMATTOMUUDESTA, vapaus TIETOKONEVIRUKSESTA JA TAKUUT aikana syntyvistä käsittelee tai suorittaessaan. KÄYTTÄJÄN-sivuston tai minkään sisällön ja palveluiden täysin OMALLA VASTUULLAAN.

NIIN KUIN LAKI SALLII, TheDatingDisaster.com sulkee pois kaikki takuut, edellytykset, EHDOT eikä esitä siitä TARKKUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ TÄMÄN WEB sivuston sisällöstä tai sisällöstä mihinkään Web-sivustoihin liittyy tähän SIVUSTOLLE JA ota mitään vastuuta tai vastuuta MISTÄÄN (I) virheitä, virheitä, TAI epätarkkuus SISÄLTÖÄ, (II) HENKILÖVAHINGOISTA tai omaisuusvahinkoja, MINKÄÄNLAISISTA johtuva SINUN saatavuutta ja käyttöä palveluistamme, (III) luvatonta käyttöä tai käytön suojatuilla palvelimilla ja / tai ja kaikki henkilökohtaiset, luottamukselliset ja / tai taloudellisia tallennetut tiedot, (IV) keskeytyksettä tai lopettaminen LÄHETYKSEN tai sieltä palveluistamme, (IV) vikoja, viruksia, troijalaisia ​​tms. joka voi tarttua TO tai Palvelujemme välityksellä kolmannen osapuolen, JA / TAI (V) VIRHEIDEN TAI PUUTTEISTA SISÄLLÖSTÄ TAI menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat KÄYTTÄJÄN lausumissa tai sisällön käytöstä lähetetty, sähköpostitse, välittää , tai muuten käytettäväksi Palveluiden kautta tai verkkosivuilla. TheDatingDisaster.com EI TAKAA, tue, takuuta tai OTA VASTUUTA MISTÄÄN TUOTTEEN TAI PALVELUN MAINOSTAVAT tai tarjoavatko kolmansille osapuolille muun palveluista tai LINKITETYSSÄ PALVELUJEN TAI MISSÄ TAHANSA BANNER TAI MUITA mainos-ja TheDatingDisaster.com ei tule OSALLISENA TAI MILLÄÄN TAVALLA tehtävänä on valvoa muita toimia tai VIESTINTÄ sinun ja muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolten TARJOAVIEN tuotteita tai palveluita. KUTEN OSTO TUOTTEEN TAI PALVELUN TAHANSA TAI MISSÄ TAHANSA YMPÄRISTÖ, sinun tulee käyttää SINUN HARKINTAA JA HUOMIO tarvittaessa.

Edellä mainittua rajoittamatta, olet vastuussa kaikkia tarvittavia varotoimia vakuuttaa, että mitään sisältöä, palveluja tai käyttää Web-sivuston ei sisällä viruksia tai muita haitallista koodia.

XIV. Vastuunrajoitus

ELLEI LAIN SALLIMISSA, TheDatingDisaster.com eikä lähipiirin KIISTÄVÄT kaikesta vastuusta, PERUSTUVAT SOPIMUKSEEN, RIKKOMUKSEEN (mukaan lukien rajoituksetta huolimattomuus), ankaraan vastuuseen TAI MUUSTA JOHTUVAT TAI LIITTYVÄT SIVUSTON KÄYTTÖ , kyvyttömyys käyttää tai TOIMINNASTA, sisällön, palvelujen, tuotteiden ja materiaaleista tai niiden kautta verkkosivuilla. MISSÄÄN TAPAUKSESSA TheDatingDisaster.com, SEN JOHTAJAT, työntekijöiden, edustajien tai SEN liitännäisyksiköt TAI TOIMITTAJAT VASTAA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, ERITYISISTÄ, RANGAISTUS, SATUNNAISISTA, varoittavia tai välillisiä vahinkoja, kulut, TAI VAHINGOISTA, VAIKKA NÄMÄ henkilöt ja yhteisöt ovat aiemmin ILMOITETTU TÄLLAISEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA. Nämä rajoitukset sovelletaan sen estämättä VIAN OLENNAISIIN tarkoituksena tai olemassaolon RAJOITETTU KEINO. RAJOITTAMATTA EDELLÄ, yhteensä enintään VASTUU TheDatingDisaster.com AIHEUTUVAT TAI YHTEYDESSÄ Nämä termit tai kotisivujen kautta tai sisällöstä, tiedoista, MATERIAALIT, tuotteita tai palveluita tai niiden kautta verkkosivuilla on YLITÄ viittäkymmentä dollaria (US)

ERITYISESTI ETTÄ TheDatingDisaster.com EI VASTAA sisällön tai HÄPÄISEVÄSTÄ, sopimattomia, säädytöntä, seksiin, pornografista, alaston TAI LAITTOMASTA KÄYTÖKSESTÄ tai sisältöä kenellekään kolmannelle osapuolelle ja että riski haittaa tai vahinkoa edellämainituista YKSINOMAAN SINULLA.

Poikkeukset ja rajoitukset: Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoituksia, kuinka oletetun takuun voimassaoloajan, tai poissulkemista tai rajoittamista vastuuta välillisistä tai satunnaisista vahingoista, yllämainitut rajoitukset eivät välttämättä koske sinua. Tämä vastuunrajoitus on suuressa määrin kuin sovellettava laki sallii.

XV. Sovellettava laki ja erimielisyydet

Nämä ehdot sovelletaan, ja niitä tulkitaan alle, lakien Pennsylvanian osavaltion, USA, ilman huomioon lainvalintaa periaatteita. Peruuttamattomasti sitoutuu yksinomaisesti toimivaltaisia ​​liittovaltion ja osavaltioiden tuomioistuimissa sijaitsee Pittsburgh, Pennsylvania, USA, ratkaista kaikki kiistat, joita voi syntyä pois, alle, tai yhteydessä näitä ehtoja, kuten mukavin ja aiheellista päätöslauselman riidat näihin ehtoihin. Kaikki kanteen tai vaatia sinulla saattaa olla suhteessa näihin EHDOT, kotisivujen kautta tai sisältöä tai palveluita, on pantava vireille kuuden (6) kuukauden kuluessa vaateen tai kanteen perusteiden syntymisestä tai tällaisen vaateen tai kanteen on estettävä .

Web-sivusto ohjaa sisällä Yhdysvaltojen ja suunnattu henkilöille jotka asuvat Yhdysvalloissa. Ne, jotka haluavat käyttää Web-sivuston paikoista ulkopuolella Yhdysvaltain tehdä niin omasta aloitteestaan ​​ja ovat vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, jos ja siltä osin kuin paikalliset lait ovat tarkoitukseen sovellettavissa. TheDatingDisaster.com ei esitä, että Web-sivuston sisällön tai palvelut ovat asianmukaisia ​​ulkopuolella Yhdysvallat. TheDatingDisaster.com pidättää oikeuden rajoittaa saatavuutta sivuston oleville henkilöille, maantieteellisen alueen tai lainkäyttövaltaan milloin tahansa oman harkintansa mukaan.

XVI. Force Majeure

TheDatingDisaster.com ei ole vastuussa mistään viiveestä tai kykenemättömyydestä tehdä johtuvia syitä ulkopuolelta sen hallittavissa tai ennakoimattomissa olosuhteissa kuten luonnonilmiöt tai, tulipalo, tulva, maanjäristys, onnettomuudet, lakot, sota, terrorismi, valtion toimia, vika tai keskeytys common carrier (mukaan lukien rajoituksetta Internet-palveluntarjoajille ja web hosting-palvelujen tarjoajat) tai apuohjelmia tai pula liikenteen yhteyksiä, polttoaine, energia, työvoima-tai materiaaleja.

XVII. Kyky hyväksyä käyttöehdot

Sinä vakuutat, että olet joko vähintään 18-vuotias (tai maassa, jossa 18 vuotta ei ole ikä aikuisuuden tulla laillisesti sitovia sopimuksia, ainakin niin vuotiaana aikuisena oman toimivalta), tai vapautuneita alaikäinen, tai oikeushenkilöitä vanhempien tai holhoojan suostumusta, ja ne ovat täysin kykeneviä ja toimivaltaa tehdä ehtoja, velvoitteita, vakuutuksia, esityksiä, ja takuut esitetty näissä ehdoissa ja noudattamaan ja noudattamaan näitä ehtoja. Ymmärrät, että olemme antaneet teille kohtuullinen tilaisuus tarkistaa käyttöehdot ja että olet hyväksynyt ne.

XVIII. Sekalaisia

Nämä ehdot ja tietosuojakäytännön ja kaikkien muiden oikeudellisten julkaisemat TheDatingDisaster.com esitetty koko sopimusta ja sinun ja TheDatingDisaster.com suhteessa käsiteltyyn asiaan. Jos jokin Ehtojen tai Yksityisyyssuoja tapa löytää toimivaltainen tuomioistuin pätemättömäksi, osapuolet kuitenkin sopivat, että tuomioistuimen tulisi pyrkiä saattamaan voimaan osapuolten aikeet kuin heijastuu säännös, ja muut säännökset Ehdot tai Privacy Policy pysyvät täysin voimassa. Otsikot ovat vain ohjeellisia eivätkä ne millään lailla määrittele, raja, tulkitse tai kuvaile kohdan soveltamisalaa tai ulottuvuutta tällaisen kappaleen. TheDatingDisaster.com n laiminlyönnin osalta mitään laiminlyöntiä sinä tai muut noudattamaan näitä ehtoja tai tietosuojakäytäntö ei luopuisi oikeudestaan ​​toimia suhteessa myöhemmin tai vastaavia vikoja. Et saa luovuttaa, siirtää, lisensoida edelleen tai siirtää näitä käyttöehtoja tai Yksityisyyden suoja tai oikeuksia tai velvollisuuksia näiden ehtojen tai Privacy Policy ilman kirjallista lupaa TheDatingDisaster.com, mutta samalla voidaan antama TheDatingDisaster.com rajoituksetta. Jokainen luovutus, siirto, lisensioida edelleen tai valtuuskunnan vastoin tätä säännöstä on mitätön. Ei ole ulkopuolisia edunsaajia näiden ehtojen tai Priva Policy.

XIX. Kysymyksiä?

Ole hyvä ja suora kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla näistä termeistä, teknisiä kysymyksiä tai ongelmia Web-sivuston, tai raportti rikkoo näitä Käyttöehtoja, tai kommentteja tai ehdotuksia TheDatingDisaster.com klo info@TheDatingDisaster.com.